Ota yhteyttä

Hyvä sisäilma tukee työtehoa

Hengitämme päivittäin yli 10 000 litraa ilmaa – ei ole yhdentekevää, millaisissa tiloissa työskentelemme. Swing Housessa hyvä sisäympäristö varmistetaan terveellisillä suunnitteluratkaisuilla ja jatkuvalla seurannalla.

Swing House kuuluu kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostamaan kampuskokonaisuuteen, jossa käyttäjien terveyteen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Toimistotalolle haetaan WELL v2 Gold -luokitusta, mikä näkyy muun muassa panostuksena korkeaan sisäilman laatuun.

Swing Housen ilmanlaatuun vaikutetaan terveyttä ja hyvinvointia edistävillä suunnitteluratkaisuilla sekä jatkuvalla seurannalla. Esimerkiksi keskusportaikkoon kytkeytyvä, seitsemänteen kerrokseen kurottava viherseinä on paitsi esteettinen elämys, myös hyödyllinen: seinän lukuisat viherkasvit puhdistavat sisäilmaa tehokkaasti.

Sisäilman laatua seurataan tarkasti antureilla, jotka mittaavat mm. hiilidioksidipitoisuutta, pienhiukkaspäästöjä, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Tietoa kerätään myös kiinteistön käyttäjiltä, joilta tulevaan palautteeseen reagoidaan nopeasti.

”Reaaliaikainen, jatkuva seuranta mahdollistaa ennakoivan sisäilman hallinnan. Vastuullisena kiinteistönomistajana haluamme tarjota yritykselle terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä tiloja, jotka tukevat käyttäjien viihtyvyyttä ja työtehoa”, toteaa Elon projektijohtaja Antti Pyötsiä.

Kiinnostaako sinuakin työskennellä tilassa, jonka sisäilman laatua mitataan pitkäjänteisesti?

Tutustu Swing Houseen valmistuviin toimitiloihin täältä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeita vastaavat tilat!

Merja Rikkonen
Elo toimitilavuokraus
merja.rikkonen@newsec.fi
050 344 3050