Ota yhteyttä

Työhyvinvointia tukeva palvelu­kokonaisuus

Voit keskittyä ydinosaamiseesi samalla kun me huolehdimme kaikesta muusta.
Oli yrityksesi mittakaavaltaan startup, scaleup tai suurempi konserni, löydät aina mitä tarvitset. Swing Housessa ravintola, oleskeluaulat, liikunta- ja hyvinvointitilat sekä muut palvelut ovat ulottuvillasi 24/7.

Palvelut räätälöidään yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Swing Housessa sinulla on toimintasi tukena muun muassa erinomaiset tietoliikenneyhteydet, ravintola- ja catering-palvelut, aulapalvelut sekä huolto-, kunnossapito- ja vartiointipalvelut. Pihalla ja talon kellarissa on runsaasti pysäköintitilaa sekä vieraita että omaa henkilökuntaa varten. Työmatkapyöräilijöille on erillinen sisäänkäynti, joka johdattaa turvallisesti suoraan kiinteistön sisätiloissa sijaitsevaan pyöräparkkiin, sekä hyvin suunnitellut suihku- ja pukeutumistilat talon pohjakerroksessa.

RAVINTOLA

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Tarjolla on päivittäin kotimaisia kasvisproteiineja sekä kerrosviljeltyjä vihreitä!

AULA & YHTEISTILAT

Avara ja vehreä lounge ala-aulassa kutsuu peremmälle taloon. Aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi, jotka voit viedä kätevästi lounaspalaveriin samassa kerroksessa sijaitsevaan ravintolaan. Loungen oleskelutiloista on suora kulkuyhteys myös hotelliin.

LIIKUNTA- JA HYVINVOINTITILAT

Swing Housen viihtyisät liikuntatilat luovat erinomaiset puitteet työstä palautumiseen. Kehonpainoharjoittelu, venyttely ja jooga irrottavat mielen vaativista tehtävistä ja tarjoavat nautinnollista vastapainoa staattiselle toimistotyölle.

SIJAINTI

Miestentie 5–9, 02150 Espoo

Swing House sijaitsee yhdessä pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista yrityskeskittymistä. Keilaniemen yritysalueen ja Otaniemen kampuksen läheisyys mahdollistaa tärkeät yhteydet niin uusiin innovaatioihin ja osaajiin kuin vakiintuneempiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiinkin.

Matka Helsingin päärautatieasemalle kestää 12 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 25 minuuttia. Samalla Swing House sijaitsee viheryhteyksien varrella meren äärellä – voit milloin vain tehdä ajatuksia kirkastavan kävelylenkin merenrannassa tai pyöräillä tärkeään tapaamiseen.

Swing Housella on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen välissä, lähellä Keilaniemen metroa.

SUJUVAT KULKU­YHTEYDET:

LENTOKENTTÄ: 25 min/ 25km

METRO: 400 m

BUSSI: 100 m

Keskustaan autolla: 11 min / 8 km

KEILANIEMI ● OTANIEMI

Toimitilat lähellä metroa ja uutta pikaraitiotietä

Swing Housesta tavoitat jalan muutamassa minuutissa kaikki tarvittavat julkisen liikenteen kulkuvälineet, kuten metron, useat bussilinjat ja tulevan Raide-Jokerin. Rakennus sijaitsee kätevän kävelymatkan päässä Keilaniemen metroasemalta: etäisyyttä on vain 400 metriä. Matka Helsingin rautatieasemalle taittuu alle 20 minuutissa, samoin Espoon Matinkylään.

Raide-Jokeri, joka korvaa Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöidyn runkobussilinja 550:n, aloittaa liikennöinnin vuonna 2024. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen kapasiteettia kulkemalla molempiin suuntiin liikennevaloetuuksin ja pääosin omalla kaistallaan.

Palvelujen läheisyyden ja nopeiden raideyhteyksien ansiosta työntekijöiden tarve oman auton käytölle vähenee. Keilaniemi suuntautuu tulevina vuosina yhä vahvemmin kestäviin liikkumismuotoihin: joukko-liikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn. Luonnonläheinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden irtautua työkiireistä metsässä tai meren äärellä – hetki raikkaassa ulkoilmassa kirkastaa ajatukset, kun sitä eniten kaipaat.

Huippusijainti Keilaniemen ja Otaniemen rajalla

Keilaniemenrannan tuntumaan rakentuu uusi Keilaniementori. Rannassa kulkee Keilaniemenpromenadi, josta tulee osa Rantaraittia ja josta pääsee vedenrajaan saakka. Rantaraitin varrelle tulee koko ajan lisää palveluja, ja Kehä I:n tunnelin päälle Keilaniemen ja Tapiolan väliin rakennetaan puisto. Vuonna 2019 valmistuneen tunnelin johdosta alue on nyt entistä tiiviimpi ja elävämpi kaupunkiympäristö, jossa on paremmat yhteydet asukkaille, työpaikkoihin sekä Aalto-yliopistoon.

Tulevina vuosina työaikojen ja -tilojen joustavuus sekä verkostoituminen toimialarajojen yli kasvattavat merkitystään. Swing House on keskeisellä paikalla innovaatioiden ytimessä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa!

Swing Housella on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen välissä, lähellä Keilaniemen metroa