Ota yhteyttä

Täyden palvelun tilat

Swing Housessa voit keskittyä ydinosaamiseesi samalla kun me huolehdimme kaikesta muusta. Oli yrityksesi mittakaavaltaan startup, scaleup tai suurempi konserni, löydät aina mitä tarvitset. Meillä sinua palvelevat laadukas ravintola, lounge, vuokrattavat neuvottelutilat erinomaisilla catering-palveluilla sekä hotelli. Viihtyisä sisäpiha sijaitsee kaksi kerrosta korkean näyttävän aulatilan välittömässä läheisyydessä. Loungesta on suora sisäyhteys hotelliin. Swing Housessa yrityksesi käytettävissä on myös kuntosali ja liikunta-ja hyvinvointitila sekä kellarikerroksessa sijaitsevat suihku- ja pukeutumistilat.

Pihalla ja talon kellarissa on runsaasti pysäköintitilaa sekä vieraitasi että omaa henkilökuntaa varten. Työmatkapyöräilijöitä meillä hemmotellaan omalla sisäänkäynnillä, joka johdattaa pyörätieltä turvallisesti suoraan kiinteistön sisätiloissa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

RAVINTOLA WELL 7

Talon sydän on vihreä, vireä ja vastuullinen ravintola Well 7, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Viihtyisään ravintolaan on aina helppo tulla ja siellä on hyvä olla.

Ravintolassa on tarjolla ravintorikasta, maukasta ja hyvinvointia tukevaa ruokaa. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa ja runsaasti hyvää tekeviä vaihtoehtoja.

MODERNI NEUVOTTELUKESKUS

Swing Housen uudet ja hyvinvointia tukevat kokoustilat ovat vuokrattavissa kauttamme. 2–30 henkilön tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat on varustettu modernilla tekniikalla, aulapalveluilla ja sisääntulokerroksen ravintolalla. Suurin osa kokoustiloista sijaitsee aulakerroksessa.

Ylimmän kerroksen valoisa ja muunneltava tila tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön valmennuspäiville ja workshopeille 30 hengelle, sisältäen lisätilat 6 ja 10 hengelle. Tilojen välissä on käytännöllinen välikeittiö, josta on pääsy kattoterassille. Koko tilakokonaisuus on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

AULA & YHTEISTILAT

Avara ja vehreä lounge ala-aulassa kutsuu peremmälle taloon. Aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi, jotka voit viedä kätevästi lounaspalaveriin samassa kerroksessa sijaitsevaan ravintolaan. Loungen oleskelutiloista on suora kulkuyhteys myös hotelliin.

FITNESS AND WELLBEING

Swing Housen viihtyisät liikuntatilat luovat erinomaiset puitteet työstä palautumiseen. Kehonpainoharjoittelu, venyttely ja jooga irrottavat mielen vaativista tehtävistä ja tarjoavat nautinnollista vastapainoa staattiselle toimistotyölle. Swing Housen käyttäjiä palveleva valoisa kuntosali sijaitsee kiinteistön ensimäisessä kerroksessa.

SIJAINTI

Miestentie 5–9, 02150 Espoo

Swing House sijaitsee yhdessä pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista yrityskeskittymistä. Keilaniemen yritysalueen ja Otaniemen kampuksen läheisyys mahdollistaa tärkeät yhteydet niin uusiin innovaatioihin ja osaajiin kuin vakiintuneempiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiinkin.

Matka Helsingin päärautatieasemalle kestää 11 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 25 minuuttia. Samalla Swing House sijaitsee viheryhteyksien varrella meren äärellä – voit milloin vain tehdä ajatuksia kirkastavan kävelylenkin merenrannassa tai pyöräillä tärkeään tapaamiseen.

Swing House kartta toimitilat Espoon Keilaniemessä

Swing Housella on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen välissä, lähellä Keilaniemen metroa.

SUJUVAT KULKU­YHTEYDET:

LENTOKENTÄLLE AUTOLLA: 25 min / 25km

METROASEMALLE KÄVELLEN: 2 min / 200 m

BUSSIPYSÄKILLE: 100 m

HELSINGIN KESKUSTAAN AUTOLLA: 11 min / 8 km

KEILANIEMI ● OTANIEMI

Metron ja Raide-Jokerin vieressä

Swing Housesta tavoitat jalan muutamassa minuutissa kaikki tarvittavat julkisen liikenteen kulkuvälineet, kuten metron, useat bussilinjat ja tulevan Raide-Jokerin. Rakennus sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä Keilaniemen metroaseman sisäänkäynniltä: etäisyyttä on vain 300 metriä. Metrolla Helsingin keskustaan ennättää 11 minuutissa.

Raide-Jokeri, joka korvaa Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöidyn runkobussilinja 550:n, aloittaa liikennöinnin vuonna 2024. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen kapasiteettia kulkemalla molempiin suuntiin liikennevaloetuuksin ja pääosin omalla kaistallaan.

Palvelujen läheisyyden ja nopeiden raideyhteyksien ansiosta työntekijöiden tarve oman auton käytölle vähenee. Keilaniemi suuntautuu tulevina vuosina yhä vahvemmin kestäviin liikkumismuotoihin: joukko-liikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn. Luonnonläheinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden irtautua työkiireistä metsässä tai meren äärellä – hetki raikkaassa ulkoilmassa kirkastaa ajatukset, kun sitä eniten kaipaat.

Huippusijainti Keilaniemen ja Otaniemen rajalla

Keilaniemenrannan tuntumaan rakentuu uusi Keilaniementori. Rannassa kulkee Keilaniemenpromenadi, josta tulee osa Rantaraittia ja josta pääsee vedenrajaan saakka. Rantaraitin varrelle tulee koko ajan lisää palveluja, ja Kehä I:n tunnelin päälle Keilaniemen ja Tapiolan väliin rakennetaan puisto. Vuonna 2019 valmistuneen tunnelin johdosta alue on nyt entistä tiiviimpi ja elävämpi kaupunkiympäristö, jossa on paremmat yhteydet asukkaille, työpaikkoihin sekä Aalto-yliopistoon.

Tulevina vuosina työaikojen ja -tilojen joustavuus sekä verkostoituminen toimialarajojen yli kasvattavat merkitystään. Swing House on keskeisellä paikalla innovaatioiden ytimessä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa!

Vetovoimainen konsepti liikkuvaan työhön

Swing House sopii erityisesti kansainvälisten yhtiöiden tarpeisiin kokonaisuuteen kuuluvan hotellin ansiosta. Swing Housen hotelli auttaa järjestelyissä, kun olet valmistelemassa tärkeää neuvottelua tai suurta seminaaria ja majoittaa kaukaa saapuvat ystäväsi. Helsinki-Vantaan lentokentälle on alle puolen tunnin matka. Avaran ala-aulan loungesta on suora kulkuyhteys sisäkautta hotelliin – paljon matkailevat vieraasi kokevat miellyttävän siirtymän matkanteon, työn ja levon välillä.

Swing House, hotellivieras puhuu puhelimessa hotellihuoneessa
Swing House, työntekijä lukee sähköpostin kännykästä neuvotteluhuoneessa
Swingn House, sisäinen palaveri toimistolla
Swing House toimitilat etusivu Espoon Keilaniemessä

TOIMISTOTORNIN YHTEYDESSÄ SIJAITSEVASSA HOTELLISSA MAJOITTUVAT MIELLYTTÄVÄSTI NIIN ASIAKKAAT KUIN KOLLEGATKIN.

Swing House hotelli aula

BUSINESS & PLEASURE

Swing Housen hotelli puhuttelee tulevaisuuden kansainvälisiä liikematkustajia sekä elämyksellisiä vapaa-ajan matkustajia. Sopiva sijainti kasvavan ja kehittyvän Keilaniemen sydämessä, lähellä luontoa, Aalto-yliopiston kampusta ja vesiurheilukeskus Laguunia, tarjoaa erinomaiset puitteet työhön ja vapaa-aikaan.

PAREMPAA ARKEA

Hotellihuoneiden laadukkaat materiaalit ja viihtyisät sisustusratkaisut sekä ravintolan terveelliset, huolella valmistetut annokset tekevät vierailusta korkealuokkaisen elämyksen, jonka pariin palataan mieluusti yhä uudelleen.

RAVINTOA PARHAISTA
RAAKA-AINEISTA

Talon sydän on vihreä, vireä ja vastuullinen ravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Viihtyisään ravintolaan on aina helppo tulla ja siellä on hyvä olla.

Ravintolassa on tarjolla ravintorikasta, maukasta ja hyvinvointia tukevaa ruokaa. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa ja runsaasti hyvää tekeviä vaihtoehtoja.

Aamiaisen voit ottaa helposti mukaan kahvilasta tai nauttia rauhassa ravintolan monipuolisesta valikoimasta, jossa kauden parhaat raaka-aineet ovat aina hyvin edustettuina. Laadukkaat juustot, raikkaat kasvikset, tuorepuurot ja vastapuristetut, vitamiinipitoiset juomat kuuluvat jokaiseen aamuun.

Oman maun mukaisen lounaan voi kostaa useasta houkuttelevasta vaihtoehdosta.