Ota yhteyttä

Täyden palvelun tilat

Swing Housessa voit keskittyä ydinosaamiseesi samalla kun me huolehdimme kaikesta muusta. Oli yrityksesi mittakaavaltaan startup, scaleup tai suurempi konserni, löydät aina mitä tarvitset. Meillä sinua palvelevat laadukas ravintola, lounge ja  vuokrattavat neuvottelutilat erinomaisilla catering-palveluilla. Viihtyisä sisäpiha sijaitsee kaksi kerrosta korkean näyttävän aulatilan välittömässä läheisyydessä. Loungesta on suora sisäyhteys hotelliin.  Swing Housessa yrityksesi käytettävissä on myös liikunta-ja hyvinvointitila ja kuntosali sekä kellarikerroksessa sijaitsevat ensiluokkaiset suihku- ja pukeutumistilat.

Pihalla ja talon kellarissa on runsaasti pysäköintitilaa sekä vieraitasi että omaa henkilökuntaa varten.  Työmatkapyöräilijöitä meillä hemmotellaan omalla sisäänkäynnillä, joka johdattaa pyörätieltä turvallisesti suoraan kiinteistön sisätiloissa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

RAVINTOLA

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Tarjolla on päivittäin kotimaisia kasvisproteiineja sekä kerrosviljeltyjä vihreitä!

AULA & YHTEISTILAT

Avara ja vehreä lounge ala-aulassa kutsuu peremmälle taloon. Aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi, jotka voit viedä kätevästi lounaspalaveriin samassa kerroksessa sijaitsevaan ravintolaan. Loungen oleskelutiloista on suora kulkuyhteys myös hotelliin.

FITNESS AND WELLBEING

Swing Housen viihtyisät liikuntatilat luovat erinomaiset puitteet työstä palautumiseen. Kehonpainoharjoittelu, venyttely ja jooga irrottavat mielen vaativista tehtävistä ja tarjoavat nautinnollista vastapainoa staattiselle toimistotyölle.

SIJAINTI

Miestentie 5–9, 02150 Espoo

Swing House sijaitsee yhdessä pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista yrityskeskittymistä. Keilaniemen yritysalueen ja Otaniemen kampuksen läheisyys mahdollistaa tärkeät yhteydet niin uusiin innovaatioihin ja osaajiin kuin vakiintuneempiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiinkin.

Matka Helsingin päärautatieasemalle kestää 12 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 25 minuuttia. Samalla Swing House sijaitsee viheryhteyksien varrella meren äärellä – voit milloin vain tehdä ajatuksia kirkastavan kävelylenkin merenrannassa tai pyöräillä tärkeään tapaamiseen.

Swing House kartta toimitilat Espoon Keilaniemessä

Swing Housella on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen välissä, lähellä Keilaniemen metroa.

SUJUVAT KULKU­YHTEYDET:

LENTOKENTÄLLE AUTOLLA: 25 min / 25km

METROASEMALLE KÄVELLEN: 2 min / 200 m

BUSSIPYSÄKILLE: 100 m

HELSINGIN KESKUSTAAN AUTOLLA: 11 min / 8 km

KEILANIEMI ● OTANIEMI

Metron ja Raide-Jokerin vieressä

Swing Housesta tavoitat jalan muutamassa minuutissa kaikki tarvittavat julkisen liikenteen kulkuvälineet, kuten metron, useat bussilinjat ja tulevan Raide-Jokerin. Rakennus sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä Keilaniemen metroaseman sisäänkäynniltä: etäisyyttä on vain 300 metriä. Metrolla Helsingin keskustaan ennättää 11 minuutissa.

Raide-Jokeri, joka korvaa Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöidyn runkobussilinja 550:n, aloittaa liikennöinnin vuonna 2024. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen kapasiteettia kulkemalla molempiin suuntiin liikennevaloetuuksin ja pääosin omalla kaistallaan.

Palvelujen läheisyyden ja nopeiden raideyhteyksien ansiosta työntekijöiden tarve oman auton käytölle vähenee. Keilaniemi suuntautuu tulevina vuosina yhä vahvemmin kestäviin liikkumismuotoihin: joukko-liikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn. Luonnonläheinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden irtautua työkiireistä metsässä tai meren äärellä – hetki raikkaassa ulkoilmassa kirkastaa ajatukset, kun sitä eniten kaipaat.

Huippusijainti Keilaniemen ja Otaniemen rajalla

Keilaniemenrannan tuntumaan rakentuu uusi Keilaniementori. Rannassa kulkee Keilaniemenpromenadi, josta tulee osa Rantaraittia ja josta pääsee vedenrajaan saakka. Rantaraitin varrelle tulee koko ajan lisää palveluja, ja Kehä I:n tunnelin päälle Keilaniemen ja Tapiolan väliin rakennetaan puisto. Vuonna 2019 valmistuneen tunnelin johdosta alue on nyt entistä tiiviimpi ja elävämpi kaupunkiympäristö, jossa on paremmat yhteydet asukkaille, työpaikkoihin sekä Aalto-yliopistoon.

Tulevina vuosina työaikojen ja -tilojen joustavuus sekä verkostoituminen toimialarajojen yli kasvattavat merkitystään. Swing House on keskeisellä paikalla innovaatioiden ytimessä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa!