Ota yhteyttä

SIJAINTI

Miestentie 7, 02150 Espoo

Swing House sijaitsee yhdessä pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista yrityskeskittymistä. Keilaniemen yritysalueen ja Otaniemen kampuksen läheisyys mahdollistaa tärkeät yhteydet niin uusiin innovaatioihin ja osaajiin kuin vakiintuneempiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiinkin.

Matka Helsingin päärautatieasemalle kestää 12 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 25 minuuttia. Samalla Swing House sijaitsee viheryhteyksien varrella meren äärellä – voit milloin vain tehdä ajatuksia kirkastavan kävelylenkin merenrannassa tai pyöräillä tärkeään tapaamiseen.

Swing House kartta toimitilat Espoon Keilaniemessä

Swing Housella on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen välissä, lähellä Keilaniemen metroa.

SUJUVAT KULKU­YHTEYDET:

LENTOKENTÄLLE AUTOLLA: 25 min / 25 km

METROASEMALLE KÄVELLEN: 2 min / 200 m

BUSSIPYSÄKILLE: 100 m

HELSINGIN KESKUSTAAN AUTOLLA: 11 min / 8 km

KEILANIEMI ● OTANIEMI

Metron ja Raide-Jokerin vieressä

Swing Housesta tavoitat jalan muutamassa minuutissa kaikki tarvittavat julkisen liikenteen kulkuvälineet, kuten metron, useat bussilinjat ja tulevan Raide-Jokerin. Rakennus sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä Keilaniemen metroaseman sisäänkäynniltä: etäisyyttä on vain 300 metriä. Metrolla Helsingin keskustaan ennättää 11 minuutissa.

Raide-Jokeri, joka korvaa Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöidyn runkobussilinja 550:n, aloittaa liikennöinnin vuonna 2024. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen kapasiteettia kulkemalla molempiin suuntiin liikennevaloetuuksin ja pääosin omalla kaistallaan.

Palvelujen läheisyyden ja nopeiden raideyhteyksien ansiosta työntekijöiden tarve oman auton käytölle vähenee. Keilaniemi suuntautuu tulevina vuosina yhä vahvemmin kestäviin liikkumismuotoihin: joukko-liikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn. Luonnonläheinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden irtautua työkiireistä metsässä tai meren äärellä – hetki raikkaassa ulkoilmassa kirkastaa ajatukset, kun sitä eniten kaipaat.

Huippusijainti Keilaniemen ja Otaniemen rajalla

Keilaniemenrannan tuntumaan rakentuu uusi Keilaniementori. Rannassa kulkee Keilaniemenpromenadi, josta tulee osa Rantaraittia ja josta pääsee vedenrajaan saakka. Rantaraitin varrelle tulee koko ajan lisää palveluja, ja Kehä I:n tunnelin päälle Keilaniemen ja Tapiolan väliin rakennetaan puisto. Vuonna 2019 valmistuneen tunnelin johdosta alue on nyt entistä tiiviimpi ja elävämpi kaupunkiympäristö, jossa on paremmat yhteydet asukkaille, työpaikkoihin sekä Aalto-yliopistoon.

Tulevina vuosina työaikojen ja -tilojen joustavuus sekä verkostoituminen toimialarajojen yli kasvattavat merkitystään. Swing House on keskeisellä paikalla innovaatioiden ytimessä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa!