Ota yhteyttä

VAPAAT TOIMITILAT UUDISKOHTEESSA

Toimistotilat sijoittuvat kerroksiin 2–7. Toisen kerroksen pinta-ala on noin 662 m² ja kerrosten 3–7 pinta-ala on noin 900 m². Koko kiinteistön pinta-ala on noin 6 200 m². Isommalle toimijalle kerrokset ovat yhdistettävissä sisäisellä portaalla. Kerrokset voidaan myös jakaa useammalle käyttäjälle. Tilat ovat helposti muokattavissa organisaatiosi koolle ja työkulttuurille sopiviksi. Tilakokoonpanoja on alkaen 25 hengen yrityksestä aina suurienkin organisaatioiden tilatarpeisiin asti.

Uudet vuokrattavat toimistotilat ovat valmistuneet vuoden 2022 alussa. Kolmannesta kerroksesta on saatavilla seuraavat tilakoot: 500 m² ja 400 m². Neljännessä kerroksessa on vapaana 510 m² tila, joka on yhdistettävissä sisäportaalla kolmannen kerroksen tilaan. Kerrokset voidaan yhdistää myös yhdeksi toimistoksi, jolloin kokonaispinta-ala on 1150 m².  Kysy myös muita kiinteistöön valmistuvia tilakokoja!

SWING HOUSE TARJOAA TIIMISI HYVINVOINTIA TUKEVAT TOIMITILAT LÄHELLÄ ESPOON KEILANIEMEN METROA

SwingHouse_näkymä

MIELLYTTÄVÄ TILAKOKEMUS

Pohjolan pitkän talven aikana ulkona saattaa olla hämärää kellon ympäri, mutta Swing Housen keskusportaikossa töihin tulijaa tervehtivät virkistävät valonsäteet, jotka mukailevat luonnollista vuorokausirytmiä: aamulla kirkas valaistus herättää uuteen päivään, iltapäivää kohden sävy muuttuu pehmeän lämpimäksi. Lisäenergiaa työpäivään tuo joogahetki talon omassa liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa sekä tuorepuristettu, vitamiinipitoinen voimajuoma ennen aamun ensimmäistä palaveria.

Talossa on mietitty paljon työympäristön sosiaalista ulottuvuutta: vaativa tietotyö vaatii vastapainoksi yhteistä ideointia, ravitsevaa lounasta hyvässä seurassa ja rentoa yhdessäoloa vaikkapa iltapäiväkahvin äärellä. Viihtyisät yhteistilat kannustavat spontaaniin kohtaamiseen. Myös vuokrattavat toimitilat palvelevat yhteisöllisyyttä – yritykset voivat yhdistää suuriakin tiloja yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi sisäportaiden ja talojen välisten kulkusiltojen avulla.

Uniikisti kuvioitu graafinen betoni, julkisivun ruosteenhohtoinen corten-teräs, laadukkaat puu- ja tiililattiat sekä suuret ikkunapinnat tekevät Swing Housesta modernin tyylikkään kokonaisuuden, jossa on ripaus vanhan teollisuusmiljöön tuntua. Aidot materiaalit, luonnonvalon heijastamat kuviot ja runsaan rehevä kasvillisuus kytkevät käyttäjän osaksi alkukantaista kokemusta ihmisen ja ympäröivän maailman yhteydestä.

FAKTAT

TOIMISTOTALO C

5400 m2

TÄYTEENVUOKRATTU.
VALMISTUNUT V. 2012

TOIMISTOTALO B

6200 m2

VALMISTUMINEN Q4/2021
TOIMISTOTILAT KERROKSISSA 2-7
KERROSPINTA-ALA N. 900m2
KERROS JAETTAVISSA NELJÄLLE KÄYTTÄJÄLLE.

HOTELLI

260 HUONETTA

VALMISTUMINEN Q1/2022

FAKTAT

Osoite

Miestentie 7
02150 Espoo

Valmistuminen

Q1 2022

Vapaat tilat

170 m²– to 6200 m²

Helsingistä

11 min
metrolla

Lentokentältä

22 min
autolla

VIIHTYISÄT YHTEISTILAT OSANA TYÖYMPÄRISTÖÄ

Työympäristö ei rajoitu vain omaan toimistoon vaan hyödynnettävissä ovat kaikki Swing Housen yleiset tilat, jotka tuovat mukavaa vaihtelua työntekoon. Hotelli ja ravintola tuovat eloa kiinteistöön ympäri vuorokauden.

Kampuksen yhteinen, taideseinän ja viherkasvien elävöittämä aulatila ja lounge yhdistävät rakennukset saumattomasti toisiinsa, ja toimistotalojen välillä on kulkuyhteys myös katutason yläpuolisissa kerroksissa. Avoin aulatila ja viihtyisä sisäpiha kutsuvat järjestämään tapahtumia, kuten after work -tilaisuuksia ja grilli-iltoja.

Swing Housessa tilat tukevat työprosesseja ja palvelevat muunneltavuutensa ansiosta kaikkia henkilöstöryhmiä ja työtehtäviä – niin yksilötyötä kuin yhteistyötä ja yhdessä oppimistakin. Työyhteisön tarpeita vastaavat tilat lisäävät työhyvinvointia, mikä puolestaan on edellytys työn tuottavuudelle.

SwingHouse_013

HYVINVOINTIA PITKÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ

Työntekijöiden tasapainoista arkea ja työstä palautumista tukevat toimitilat ovat investointi tulevaisuuteen. Vastuullisena kiinteistönomistajana työeläkeyhtiö Elo luo edellytyksiä sille, että ihmiset pysyvät muuttuvassa maailmassa mukana työelämässä. Swing Housen WELL-sertifioidut tilat tukevat työhyvinvointia pitkällä tähtäimellä – ehjät työurat ovat niin yksilön kuin yhteiskunnan etu.

Inhimillisen hyvinvoinnin lisäksi Elo painottaa vastuullista kiinteistöliiketoimintaa, johon kuuluu mm. energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvien energianlähteiden käytön lisääminen, materiaalien kierrätys ja ympäristövaikutukset huomioiva kiinteistö- ja kaupunkikehittäminen. Swing Housen hiilijalanjälkeä pienentävät esimerkiksi osittainen maalämpö, viherseinän kastelu hulevesijärjestelmää hyödyntäen sekä viherkattorakenteet.

Swing House toimitilat ranta Espoon Keilaniemessä
Swing House logo, ympyrälogo

Löydä oma swingisi

Tärkeintä kaikissa elämän seikkailuissa on etenemisen tuntu: liike eli SWING. Virtaava tunne, joka kulkee mukanasi läpi ajan. Luo Swing Houseen yrityksesi rytmiin ja tarinaan sopiva työympäristö – löydä oma swingisi.