Ota yhteyttä

Ainutlaatuinen tilakokemus

Swing Housessa aidot materiaalit, vehreänä rönsyilevä kasvillisuus ja humaanit, hyvinvointia tukevat ratkaisut kietovat käyttäjän osaksi ainutlaatuista tilakokemusta.

Alvar Aallon 1950-luvulla suunnittelema Otaniemen puistokampus ja punatiilinen teollisuusarkkitehtuuri kohtaavat Swing Housessa Keilaniemen tornitalot. Kiinnostavat kontrastit, huolella valitut materiaalit ja hyvinvointia tukevat ratkaisut tekevät WELL-kriteerien mukaisesti rakennetusta toimistotalosta viiden tähden työympäristön.

Korkeatasoisilla materiaaleilla ja luonnonvaloa hyödyntävillä suunnitteluratkaisuilla on tärkeä rooli viihtyisän työympäristön luomisessa. Myös luonnonläheinen sijainti, runsas viherkasvillisuus ja kutsuva sisäpiha lisäävät Swing Housen uniikkia vetovoimaa.

”Uniikisti kuvioitu graafinen betoni, ruosteenhohtoinen corten-teräs, laadukkaat puu- ja betonilattiat sekä suuret ikkunapinnat tekevät Swing Housesta modernin tyylikkään kokonaisuuden, jossa on ripaus vanhan teollisuusmiljöön tuntua. Käyttäjien viihtyvyys ja hyvinvointi on huomioitu kokonaisvaltaisesti rakennuksen suunnittelussa”, kertoo sisustusarkkitehti Elina Törmänen L-arkkitehdeilta.

Kiinteistössä toimivia yrityksiä ilahduttavat myös seitsemän kerroksen korkuinen viherseinä sekä yleisten tilojen stressiä vähentävä ääniympäristö ja elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus. Pitkän ja pimeän talven aikaan etenkin valaistuksella on merkittävä vaikutus mielialaan ja vireystilaan. Swing Housen keskusportaikossa töihin tulijaa tervehtivät kirkkaat ja virkistävät valonsäteet, jotka herättävät aistit uuteen päivään. Iltapäivää kohden valaistuksen sävy muuttuu pehmeän lämpimäksi, luonnollista päivärytmiä mukaillen.

Elina Törmänen kertoo lisää Swing Housen sisustusratkaisuista videolla:

 

Kiinnostaako sinuakin työskennellä ympäristössä, joka tarjoaa elämyksellisen tilakokemuksen?

Tutustu Swing Houseen valmistuviin toimitiloihin täältä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeita vastaavat tilat!

Merja Rikkonen
Elo toimitilavuokraus
merja.rikkonen@newsec.fi
050 344 3050