Ota yhteyttä
Swing House on WELL-sertifioitu kiinteistö

Hyvinvointi on investointi viivan alle

Jo jonkin aikaa on puhuttu rakennusten ympäristö- ja energiaystävällisyydestä ja niihin liittyvistä luokituksista. Mutta nyt otetaan huomioon rakennusten käyttäjät – ihmiset. Toimitiloilla on iso merkitys työntekijöiden hyvinvoinnin ja työkyvyn kannalta ja sitä voidaan mitata Well-sertifikaatilla.

Well-sertifikaatin tavoitteena on parantaa kiinteistön käyttäjien terveyttä, viihtyvyyttä ja sitä kautta myös suorituskykyä. Rakennuksen tuottamaa hyvinvointia arvioidaan monesta näkökulmasta, joita ovat ilma, vesi, valo, mieli, ravitsemus, kunto ja viihtyisyys.

Uudenlainen toimitila toimii osana työnantajabrändiä ja on selkeä kilpailuetu, kun houkutellaan parhaita osaajia. Kun työntekijät viihtyvät, sillä on suora vaikutus terveyteen ja sitä kautta työn tuottavuuteen.

“Vastuullisena kiinteistönomistajana haluamme tarjota yritykselle terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä tiloja. Siksi rakennamme Espoon Keilaniemeen ensi vuonna valmistuvan Swing Housen, jolle haetaan kansainvälisen rakentamisen WELL v2™ Gold-tason laatuluokitus”, kertoo työeläkeyhtiö Elon projektijohtaja Antti Pyötsiä.

Millainen on ihmisystävällinen työympäristö?

Swing Housessa tilojen muunneltavuus on huippuluokkaa, ja myös sisäilman laatuun kiinnitetään erityistä huomiota. Vuorokauden rytmin mukaan säädetty valaistus ylläpitää optimaalista vireystilaa. Ravintola tuo laatua arkipäivään terveellisiä makutottumuksia ja kasvisvaihtoehtoja kunnioittaen. Sisustus on miellyttävä ja huomion herättäjinä toimivat seitsemän kerrosta korkea viherseinä ja aulan avoportaat.

“Työympäristö ei rajoitu vain omaan toimistoon vaan hyödynnettävissä ovat kaikki Swing Housen yleiset tilat, jotka tuovat mukavaa vaihtelua työntekoon”, kuvailee Newsecin Senior Leasing Manager Merja Rikkonen.

“Keilaniemen helppo saavutettavuus ja samaan rakennukseen valmistuva hotelli tuovat eloa ympäri vuorokauden kaikille sen käyttäjille.”