Ota yhteyttä
Miestentie_5_asiakastarina

WEGAN NÄKÖISET MODERNIT TILAT – ASIAKASTARINA

Wega Group Oy muutti ensimmäisten yritysten joukossa Swing Houseen heti toimitilojensa valmistuttua maaliskuussa 2022. Energian hankintapalvelujen, merenkulun ja ympäristöratkaisujen asiantuntijayritys tarvitsi sekä isommat että nykyaikaisemmat tilat kasvunsa tueksi. Ne löytyivät Swing Housesta, keskeltä kehittyvää Keilaniemeä.

Wegalle oli kertynyt kokemusta neljästä toimipaikasta ennen Swing Housea. Uuden toimiston valintakriteereinä olivat hyvä saavutettavuus, työhyvinvointia tukeva työympäristö sekä modernit, yrityksen näköiset tilat. Julkisen liikenteen kulkuvälineet ovat muutaman minuutin kävelyetäisyyden päässä ja tuleva Raide-Jokeri lisää vielä enemmän julkisen liikenteen mahdollisuuksia. Lentoasemalle pääsee alle puolessa tunnissa ja ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaille löytyy heti Swing Housen pääsisäänkäynnin vierestä.

Etelään avautuvat isot ikkunat tuovat valoa toimistoon
Uudessa toimistossa riittää valoa, sillä ikkunoita on joka ilmansuuntaan sekä kiinteistössä on kiinnitetty huomiota laadukkaaseen ja toiminnalliseen valaistukseen, jossa on erityisesti hyödynnetty luonnonvaloa. Tilasuunnittelun Wega toteutti omatoimisesti. 469 neliön tiloista isoin osa on avokonttoria. Nimetyt työpisteet on ryhmitelty avotilaan tiimeittäin, ilman rajoittavia sermejä. Toimistotiloissa on kolme eri kokoista neuvottelutilaa ja kaksi valmiiksi rakennettua puhelinkoppia Teams-kokouksiin.

Yhteisöllisyyttä lisää keittiön yhteydessä oleva rento oleskelutila sohvaryhmineen. Kaivattu kahvikonekin on saatu omaan toimistoon. Yhteistila on muunneltavissa ja sitä voidaan käyttää koko henkilöstön yhteisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

”Olemme viihtyneet hyvin uudessa toimistossamme, joka sopii tämänhetkisiin tarpeisiimme ja hybridityömalliimme. Lisätilaakin on mahdollista saada Swing Housesta tarvittaessa, mikä tukee kasvuamme pidemmällä aikavälillä”, kertoo toimistopäällikkö Anu Lukkarinen Wegalta.

Toimiva pohjaratkaisu muuntuu joustavasti
Toimitilojen hyvä pohjaratkaisu ja toimiston kaksi eri suuntiin avautuvaa sisäänkäyntiä helpottavat arkea. Toinen sisäänkäynneistä palvelee asiakastapaamisissa, sillä vierasaulan kautta on suora kulku neuvotteluhuoneeseen. Kaikkineen Wegan tiloissa on kolme eri kokoista kokoushuonetta.

Viihtyvyyttä lisäävät Swing Housen yhteiskäyttötilat. Esimerkiksi Wegan 10-vuotisjuhlat järjestettiin asiakastapahtumana Swing Housen tyylikkäissä aula- ja ravintolatiloissa. WELL-sertifioidussa toimistotalossa on kiinnitetty huomiota ilmanvaihtoon, lämpötiloihin ja energiaa säästävään liikeohjattuun valaistukseen. Keskusportaikko viherseinineen ja portaikkoon suunniteltu rauhoittava äänimaisena innostavat keräämään askelia.

”Toimistomme hyvästä sisäilmasta kertoo se, että uudet viherkasvimme alkoivat nopeasti kasvamaan ja ne ovat viihtyneet erinomaisen hyvin toimistollamme.”

Swing Housen palvelut työhyvinvoinnin tukena
Työhyvinvointia lisäävät Swing Housen palvelut. Wegalaiset käyttävät paljon uutta kuntosalia laitteineen. Kevyen liikenteen väylää pitkin pääsee suoraan toimistotalon pyöräparkkiin, josta on yhteys puku- ja suihkutiloihin. Viihtyisä lounasravintola Well7 tarjoaa mahdollisuuden kokoontua yhteiselle lounaalle päivittäin. Terveellinen lounastarjoilu ja runsas salaattipöytä tuovat lisävirtaa.

”Swing Housessa on loistava lounasravintola, ja torstain jäätelöbuffa on jokaisen mieleen. Sisäisesti meillä vitsaillaan, että meillä on kollektiivinen nälkä kello 11, ja silloin kokoonnumme yhdessä syömään.”

Infopäivässä kuntosaliohjausta ja äänimaljahoitoa
Wegalaiset odottavat lisääntyvää yhteistoimintaa Swing Housen täyttyessä uusista vuokralaisista. Toimistotalojen sisäpihalle rakentuva grillialue lisää odotuksia tulevan kesäkauden osalta. Vuokralaisyrityksille järjestetyssä infopäivässä Swing Housen toimijat palveluineen esittäytyivät. Wellness-henkeen päivän aikana tarjolla olivat ilmainen inbody-mittaus, kuntosaliohjausta ja äänimaljahoitoa.

”Viihdymme hyvin Swing Housessa, ja odotamme kovasti uusiakin naapuriyrityksiä. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta, että nyt on meidän näköiset tilat.”

www.wega.fi