Ota yhteyttä

Vetovoimainen konsepti liikkuvaan työhön

Swing House sopii erityisesti kansainvälisten yhtiöiden tarpeisiin kokonaisuuteen kuuluvan hotellin ansiosta. Swing Housen hotelli auttaa järjestelyissä, kun olet valmistelemassa tärkeää neuvottelua tai suurta seminaaria ja majoittaa kaukaa saapuvat ystäväsi. Helsinki-Vantaan lentokentälle on alle puolen tunnin matka. Avaran ala-aulan loungesta on suora kulkuyhteys sisäkautta hotelliin – paljon matkailevat vieraasi kokevat miellyttävän siirtymän matkanteon, työn ja levon välillä.

Swing House, hotellivieras puhuu puhelimessa
Swing House, työntekijä lukee sähköpostin kännykästä
Swingn House, sisäinen palaveri toimistolla
Swing House toimitilat etusivu Espoon Keilaniemessä

TOIMISTOTORNIN YHTEYDESSÄ SIJAITSEVASSA HOTELLISSA MAJOITTUVAT MIELLYTTÄVÄSTI NIIN ASIAKKAAT KUIN KOLLEGATKIN.

Swing House hotelli aula

BUSINESS & PLEASURE

Swing Housen hotelli puhuttelee tulevaisuuden kansainvälisiä liikematkustajia sekä elämyksellisiä vapaa-ajan matkustajia. Sopiva sijainti kasvavan ja kehittyvän Keilaniemen sydämessä, lähellä luontoa, Aalto-yliopiston kampusta ja vesiurheilukeskus Laguunia, tarjoaa erinomaiset puitteet työhön ja vapaa-aikaan.

PAREMPAA ARKEA

Swing Housen viihtyisät liikunta- ja hyvinvointitilat luovat erinomaiset puitteet työstä palautumiseen. Huoneiden laadukkaat materiaalit ja viihtyisät sisustusratkaisut sekä ravintolan terveelliset, huolella valmistetut annokset tekevät vierailusta korkealuokkaisen elämyksen, jonka pariin palataan mieluusti yhä uudelleen.

RAVINTOA PARHAISTA
RAAKA-AINEISTA

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä.

Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa ja runsaasti vihreitä. Aamiainen tarjoillaan noutopöytänä, jossa kauden parhaat raaka-aineet ovat aina hyvin edustettuina. Laadukkaat juustot, raikkaat kasvikset, tuorepuurot, luomujogurtit, tuoreet hedelmät ja vastapuristetut, vitamiinipitoiset juomat kuuluvat perusvalikoimaan, kuten myös sertifioitu kala ja luomumunat.

Swing Housen kokoustarjoilut ovat selkeästi seuraavalla tasolla – käsintehdyt smoothiet, tuorepuurot ja salaatit ovat tärkeä osa kokousvalikoimaa, joka voidaan toteuttaa joko noutopöytänä tai vaunuilla kokoustilaan vietyinä. Kokoustarjoiluissa huomioidaan vuodenajat ja kauden erikoisuudet. Juhlatilaisuudet toteutetaan mielikuvituksella ja ammattitaidolla.