Ota yhteyttä

Vetovoimainen konsepti liikkuvaan työhön

Swing House sopii erityisesti kansainvälisten yhtiöiden tarpeisiin kokonaisuuteen kuuluvan hotellin ansiosta. Swing Housen hotelli auttaa järjestelyissä, kun olet valmistelemassa tärkeää neuvottelua tai suurta seminaaria ja majoittaa kaukaa saapuvat ystäväsi. Helsinki-Vantaan lentokentälle on alle puolen tunnin matka. Avaran ala-aulan loungesta on suora kulkuyhteys sisäkautta hotelliin – paljon matkailevat vieraasi kokevat miellyttävän siirtymän matkanteon, työn ja levon välillä.

Swing House, hotellivieras puhuu puhelimessa
Swing House, työntekijä lukee sähköpostin kännykästä
Swingn House, sisäinen palaveri toimistolla
Swing House toimitilat etusivu Espoon Keilaniemessä

TOIMISTOTORNIN YHTEYDESSÄ SIJAITSEVASSA HOTELLISSA MAJOITTUVAT MIELLYTTÄVÄSTI NIIN ASIAKKAAT KUIN KOLLEGATKIN.

Swing House hotelli aula

BUSINESS & PLEASURE

Swing Housen hotelli puhuttelee tulevaisuuden kansainvälisiä liikematkustajia sekä elämyksellisiä vapaa-ajan matkustajia. Sopiva sijainti kasvavan ja kehittyvän Keilaniemen sydämessä, lähellä luontoa, Aalto-yliopiston kampusta ja vesiurheilukeskus Laguunia, tarjoaa erinomaiset puitteet työhön ja vapaa-aikaan.

PAREMPAA ARKEA

Swing Housen viihtyisät liikunta- ja hyvinvointitilat luovat erinomaiset puitteet työstä palautumiseen. Huoneiden laadukkaat materiaalit ja viihtyisät sisustusratkaisut sekä ravintolan terveelliset, huolella valmistetut annokset tekevät vierailusta korkealuokkaisen elämyksen, jonka pariin palataan mieluusti yhä uudelleen.

RAVINTOA PARHAISTA
RAAKA-AINEISTA

Talon sydän on vihreä, vireä ja vastuullinen ravintola Well 7, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Viihtyisään ravintolaan on aina helppo tulla ja siellä on hyvä olla.

Well 7:ssa on tarjolla ravintorikasta, maukasta ja hyvinvointia tukevaa ruokaa. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa ja runsaasti hyvää tekeviä vaihtoehtoja.

Aamiaisen voit ottaa helposti mukaan kahvilasta tai nauttia rauhassa ravintolan monipuolisesta valikoimasta, jossa kauden parhaat raaka-aineet ovat aina hyvin edustettuina. Laadukkaat juustot, raikkaat kasvikset, tuorepuurot ja vastapuristetut, vitamiinipitoiset juomat kuuluvat jokaiseen aamuun.

Oman maun mukaisen lounaan voi kostaa useasta houkuttelevasta vaihtoehdosta.

Greens

Tarjolla runsas, raikas ja maukas salaattivalikoima, jossa hyödynnetään CiiYou- yhteistyön kautta vastuullisesti ’pelastettuja’ kasviksia. Kastikkeina vaihtuvat itsetehdyt vinegretit ja talon kastikkeet. Salaattipöydästä voi koota myös aterian yhdistämällä salaatin höyryävän keiton kanssa. Kokonaisuuden täydentää ravintolan oman leipomon uunituore leipä ja herkulliset levitteet.

Buffet

Espoo International & Classic´s

Valikoima tarjoaa makumatkoja maailmalle – paikallista otetta unohtamatta. Välillä pöytään katetaan myös perinteisempää kotiruokaa 2020-luvun näkemyksellä.

Vital

Tämä on kaupungin raikkain lounas. Raikkaus tarkoittaa terveellistä, maukasta ja kevyttä vegaani- ja kasvisruokaa sesongin parhaista raaka-aineista.

Soup

Herkullisia kasviskeittoja sesonkeja hyödyntäen, välillä ruokaisampia vaihtoehtoja. Keiton kruunaavat erilaiset lisäkkeet, jotka viimeistelevät keiton suussa sulavaksi.

All Day – menu

Kausittain vaihtuva menu palvelee asiakkaita aina kun ravintola on auki. Kokki nostaa annokset keittiön luukulta vastavalmistettuina juuri sinulle. Listalla on valittavana erilaisia herkullisia annoksia, jotka sopivat niin aamiaiseksi kuin myöhäiseen iltapäivän ruokahetkeenkin.

D3sserts

Ruokailu on mukava lopettaa talon parempaan jälkiruokavalikoimaan. Valitse oma jälkkäriherkkusi kolmesta päivittäin vaihtuvasta jälkiruoasta: terveellinen ja raikas, klassinen ja makea tai trendikäs ja yllätyksellinen.

Meille Well 7:ssa ruoka ei ole vain polttoainetta vaan se on tarkasti harkittu vastuullinen kestävän kehityksen tuote, joka maistuu, tuoksuu ja on ravitsemuksellisesti laadukasta. Ravintolamme haluaa erityisesti kunnioittaa alueen ruokakulttuuria tuomalla esiin aidot maut sekä raaka-aineiden alkuperän ja tuottajat niiden takana.

Ravintolan yhteydessä oleva kahvila varmistaa, että kahvin ja pullan tuoksua riittää koko päiväksi. Kahvilassa on myös kattaus raikkaita kylmiä juomia sekä lähialueen kahvia, Reilun Kaupan Luomukahvia, -teetä ja erikoiskahveja. Kahvin kanssa voi herkutella oman leipomon maistuvilla leivonnaisilla, joissa on hyödynnetty mm. talon omaa hunajaa. Kahvilasta löytyvät lisäksi smoothiet, ruokaisat sandwichit ja täytetyt patongit, jotka sopivat niin kevyeksi lounaaksi kuin välipalaksikin.

Swing Housen kokoustarjoilut ovat selkeästi seuraavalla tasolla – käsintehdyt smoothiet, tuorepuurot ja salaatit ovat tärkeä osa kokousvalikoimaa, joka voidaan toteuttaa joko noutopöytänä tai kokoustilaan vietyinä. Nopeasti kahvilasta mukaan napattava kokouskori on helppo ja vaivaton kokousten virkistäjä.  Kokoustarjoiluissa huomioidaan vuodenajat ja kauden erikoisuudet. Juhlien ja edustustilaisuuksien herkulliset tuotteet syntyvät keittiössämme ammattitaitoisen henkilökunnan valmistamana. Asiakkaan toiveisiin perustuen voimme suunnitella edustarjoilut aina tarpeen mukaan liikelounaista suurempiin illallisbuffetteihin.

Kaikki ovat tervetulleita ravintolaan aamiaiselle, lounaalle, kahville, ostoksille, tapaamaan ystäviä ja viettämään aikaa yhdessä.