Ota yhteyttä

Finnplayn osaajat viihtyvät Keilaniemen Swing Housessa

Teknologiayritys Finnplay Technologies muutti maaliskuussa 2023 uusiin toimitiloihinsa työeläkeyhtiö Elon omistamaan Swing House -toimistotaloon Espoon Keilaniemeen.

Merellisessä ympäristössä ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Swing House olikin kansainväliselle yritykselle luonteva valinta. Modernit ja viihtyisät toimitilat tekivät sijainnin ohella henkilöstöön välittömän vaikutuksen, ja muuttopäätös sinetöityi, kun erinomaista ensivaikutelmaa tuki miellyttävä yhteydenpito vuokrauksesta vastaavan yhteyshenkilön kanssa.

Seuraavaksi Finnplayn toimitusjohtaja Jaakko Soininen kertoo toimitilojen muuntamisesta teknologia-asiantuntijoiden tarpeisiin, sekä valottaa työyhteisön kokemuksia uusista tiloistaan.

Swing House vakuutti ensi hetkestä lähtien

Ennen Swing Housea Finnplayn toimitilat sijaitsivat Helsingin ydinkeskustassa. Yrityksen henkilöstöltä kantautui kuitenkin toiveita sijainnista, johon autoilevien työntekijöiden olisi helpompaa kulkea.

Uusi sijainti Keilaniemessä oli tähän ihanteellinen ratkaisu, sen tarjotessa hyvät kulkuyhteydet niin julkisen liikenteen kuin työmatka-autoilun näkökulmasta. Toimistotalo sijaitsee niin pikaraitiotien, metron kuin suurien valtaväylien kupeessa, mikä mahdollistaa sujuvat yhteydet pääkaupunkiseudulle, mm. nopean kulun Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Hyödylliseksi koettiin myös kiinteistön työmatkapyöräilijöille suunnatut palvelut, esimerkiksi pyöräparkki ja suihkulliset sosiaalitilat.

Kiinteistössä on kiinnitetty erityishuomiota myös hyvinvointia tukevaan työympäristöön. WELL-sertifioidusta toimistotalosta löytyy esimerkiksi suuri keskusportaikkoon kytkeytyvä viherseinä ja sitä varten suunniteltu äänimaisema, sekä luonnollista vuorokausirytmiä seuraava valaistus.

Kustomoidut toimitilat tukevat tiimien työarkea

Finnplayn toimitiloihin tehtiin ennen muuttoa remontti, jossa suuresta avotilasta rakennettiin kolme isompaa tiimitilaa eri tiimien käyttöön. Lisäksi 350 m2 toimitiloihin rakennettiin useita neuvotteluhuoneita – yhden hengen neuvottelutiloista lähtien – asiantuntijoiden etäpalavereihin globaalin tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Toimitilasta löytyy myös oma keittiö, vaikkakin lounaalla henkilöstö useimmiten suuntaa joko Swing Housen omaan ravintolaan tai lähiseudun ravintoloihin.

”Kaikki sujui muuttovaiheessa oikein hyvin ja ongelmitta. Meille oli myös tärkeää, että toiveitamme kuunneltiin ja toteutettiin. Uudet tilat ovatkin meidän näköiset ja pidämme niistä todella paljon. Ennen muuttoa saamamme positiivinen vaikutelma on koko ajan säilynyt ennallaan”

Jaakko Soininen
Managing Director, Finnplay Technologies Oy

Swing Housen palvelut täydentävät kokonaisuutta – tasokas hotelli ilahduttaa kansainvälisiä vieraita

Myös Swing Housen tarjoamia palveluita hyödynnetään osana Finnplayn työarkea. Esimerkiksi kiinteistön viihtyisä kuntosali on henkilöstöllä aktiivisessa käytössä, mahdollistaen työn ja arkiliikunnan sulavan yhteensovittamisen.

Hyödylliseksi ovat osoittautuneet myös kiinteistön vuokrattavat neuvottelutilat. Soininen kertoo, että tietoturvasyistä vieraita ei tuoda yrityksen omiin tiloihin, joten tapaamiset ulkopuolisten vieraiden kanssa järjestetään aina Swing Housen vuokrattavissa neuvottelutiloissa. Tällöin myös neuvottelutarjoilut ovat järjestyneet kätevästi toimistotalon oman ravintolan kautta.

Oma erityispiirteensä Swing Housessa on kiinteistöstä löytyvä hotelli, joka on Soinisen mukaan toiminut erinomaisesti kansainvälisten kollegoiden majoittamiseen. Tasokkaasta ja viihtyisästä hotellista on suora kulkuyhteys sisäkautta Swing Housen avaraan ala-aulaan, joten Finnplayn vierailijat ovatkin kiitelleet näppärää siirtymistä hotellilta toimistolle ”varpaita kastelematta”.

Sujuvasti swingaavaa yhteistyötä

Soininen arvostaa korkealle myös sujuvan yhteistyön kiinteistön omistajan työeläkeyhtiö Elon kanssa. Yritykselle on tärkeää, että heidän toiveitaan on kuunneltu ja huomioitu niin ennen muuttoa kuin sen jälkeen.

Soininen kertoo kuulleensa henkilöstöltä kehuja myös Swing Housen henkilökunnan avuliaisuudesta; heidän avullaan vuokrasuhteen aikana esiin tulleet tarpeet on ratkaistu mutkattomasti.

”Swing House on ollut yrityksellemme vaivaton paikka toimia, sillä täällä kaikki asiat hoituvat. Olemme saaneet henkilöstöltämme toimitiloista hyvin positiivista palautetta, ja myös asiakkaamme ovat kehuneet Swing Housea. Olemme todella tyytyväisiä valintaamme.”

Jaakko Soininen
Managing Director, Finnplay Technologies Oy

Finnplay Technologies Oy on vuonna 2008 perustettu teknologiayritys, joka on osa englantilaista pörssiyhtiötä. Yritys palvelee ohjelmistoratkaisuillaan kansainvälistä asiakaskuntaa.

www.finnplay.com