Faktat & sijainti

Swing tarjoaa hyvän fiiliksen toimitilat Espoossa Keilaniemen ja Otaniemen risteyksessä.

Swingistä löydät yrityksellesi modernit toimitilat, joka on suunniteltu joustamaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Jokainen yritys voi luoda tiloistaan täysin omansa näköiset

ja oloiset, juuri omaan toimintaan sopivat.

Erityinen panostus on laitettu henkilöstön hyvinvointia tukeviin ratkaisuihin niin tilojen suunnittelussa kuin teknisissä ratkaisuissakin.

 

Vieraile virtuaalisesti jo tänään

 1. Lataa ilmainen Arilyn-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta.
 2. Käynnistä sovellus ja osoita puhelimen kameralla Swing-logoa, niin vistuaalimatka voi alkaa.
 3. Nauti kierroksesta!

Tervetuloa swingiläiseksi!

Toimisto & hotelli samassa

Viihtyisästi sisustettu toimistotalo sopii edustustilaisuuksiin. Kokoustilat taipuvat pienelle ja isolle porukalle tai vaikkapa miniseminaariin. Vuonna 2020 valmistuva hotelli huolehtii vieraidesi majoituksesta.

 

 

Loistavat yhteydet

Swing sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Lisäksi se palvelee myös autoilijoita ja pyöräilijöitä. Yli 300 parkkipaikkaa ja pyöräparkki.

Swing on innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa. Aasian ja Euroopan suurin start-up-keskittymä kehittyy aivan naapuriin. Olemme osa Espoo Innovation Gardenia.

Fiksut tilaratkaisut

Swingissä on mahdollista saada jopa 1700m2 samaan tasoon. Tiloja voi kasvattaa myös ylöspäin.

Yhdistä kaksi kerrosta toisiinsa ja luo yrityksellesi oma portaikko ja yläkerta. Rauhoita yläkerta rauhalliseen työskentelyyn ja hiljaisiin nurkkauksiin. Hyödynnä alakerta yrityksen omana vastaanottona, loungena tai edustavana neuvottelutilana.

Monitoimitilat ja kuntosali

Miltä kuulostaa lounastreeni kuntosalilla, töiden jälkeinen joogatunti tai leuanvetotanko käytävän varrella? Rakennuksen monitoimitilat ja hyvinvointia tukevat sisustusratkaisut kannustavat liikkumiseen ja aktiivisiin työpäiviin.

Avoportaikko kannustaa hyötyliikuntaan

On tutkittu tosiasia, että portaita käytetään 70% enemmän, kun ne on sijoitettu näkyvälle paikalle rakennuksen sisällä. Hyötyliikut huomaamattasi, kun portaikko on koko ajan näkyvillä.

Nautit luonnonvaloa pitkin päivää, kun turhat seinät eivät ole valon esteenä. Avonaisessa tilassa olet tapahtumien keskipisteessä ja näet ja tunnet elämän ympärilläsi. Seinät eivät rajoita sinua. Avara tila houkuttelee katsomaan asioita eri kulmista. 

Työskentele eri vyöhykkeillä

Pidä itsesi vireänä ja vaihda päivän aikana työtilasta toiseen. Swingissä saat oman työpisteen lisäksi käyttöösi koko rakennuksen yhteiset tilat ja monipuoliset kokoustilat.

Tiloissa nautit runsaasti ihmisen vireyttä ylläpitävää luonnonvaloa, ja voit valita perinteisen kokouspöydän, liikkumista rohkaisevat työpajatilat tai rentoutua vaikka sohvalla.

Swingissä jokainen taukotila on sisustukseltaan erilainen, kaikille talon käyttäjille avoin yhteistila joissa voi tutustua uusiin ihmisiin ja päivittää kuulumiset.

Älykkäästi palveleva rakennus

Tilojen valaistus mukautuu käytön tarpeisiin ja tiedot vierailijoista, tilojen varauksista ja käytöstä sekä parkkipaikoista on ulottuvillasi aina.

Rakennuksen lattiasta kattoon ulottuva digitaalinen seinä kertoo talon käyttäjien energiatasosta ja rohkaisee ottamaan taukoja.

elo_swing_ruoka

Ravintoa keholle ja mielelle

Aloita päiväsi ravitsevalla aamiaisella tai kutsu asiakkaasi lounastapaamiseen. Ravintolan tunnelma ei tuota pettymystä. Swingin ravintolan ruoka-annokset suunnitellaan tukemaan hyvinvointiasi ja ne pitävät energiatasot tasaisina koko päivän. Illalla ravintola palvelee myös after work -hengessä.

Sijainti

Osoite
Miestentie 5-9
02150 Espoo

Swing I
5.350 m² / 8krs
valmistunut 2012

Swing II
6.575 m² / 7 krs
valmistuu Q4/2019

Hotelli
7.800 m²
valmistuu arv. 2020

Pysäköinti
Yhteensä yli 300 pysäköintipaikkaa
noin 1 ap / 50 m²

Saapumisohjeet

Swing on loistavien liikenneyhteyksien päässä Keilaniemen ja Otaniemen risteyksessä. Metron ja poikittaisliikenteen bussipysäkit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Rakennus palvelee myös autoilijoita ja pyöräilijöitä. Parkkipaikkoja on riittävästi.

Vierailijapaikat löytyvät Miestentien puoleiselta pihalta.

Pyörällä ja kävellen Swingiin pääsee sekä Karhusaarentien puoleista kevyen liikenteen väylää tai Miestentietä pitkin.

Liikenneyhteydet

 • Keilaniemen metroasema
 • 400m
 • Poikittaislinjoista mm. Jokeri-Bussi 550
 • 100m
 • Raidejokeri (2023 alkaen)
 • 200m
 • Bussit Helsingin ja Espoon suunnalta
 • 100m
 • Autolla Helsingin keskustaan
 • 8km / n.11min
 • Autolla lentokentälle
 • 25km / n.25min
Lataa esite >

Esitteestä löydät kuvauksen kohteesta,
pohjapiirrokset sekä kohteen kuvamateriaalin.

× close

Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan yhteydenottoon ja kohteen Swing viestintään ja markkinointiin.